Η Ionian Blue Yachting είναι μία μικρή αλλά δυναμική Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Yachting από το 2016 με κύρια βάση στο Περιγιάλι Λευκάδας, έμπειρους καπετάνιους, καταρτισμένο πλήρωμα διατηρώντας πάντα υψηλά στάνταρ απόδοσης που απαιτούνται για ασφαλείς και διασκεδαστικές διαδρομές.

Τo ιστιοπλοϊκό μας σκάφος, τύπου BAVARIA 47, θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, καθώς και αυθεντικές ελληνικές γαστρονομικές εμπειρίες, στους θαλάσσιους δρόμους της πανέμορφης Λευκάδας και του μαγευτικού Ιονίου Πελάγους!

Η προσιτή πολυτέλεια που παρέχουμε στους πελάτες μας θα σας δελεάσει! Ετοιμαστείτε για έναν νέο τρόπο διακοπών, που θα σας μείνει αξέχαστος!


Image
Image
Καθημερινές ολοήμερες αποδράσεις στις ωραιότερες παραλίες της Λευκάδας που σας περιμένουν να τις γνωρίσετε από κοντά μέσα από τις εκδρομές που οργανώνουμε αποκλειστικά για εσάς, την οικογένεια ή την παρέα σας. Με το ιστιοπλοϊκό μας σκάφος θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μία Λευκάδα που είναι προσβάσιμη μόνο από λίγους, να κολυμπήσετε μόνοι σας στα καταπράσινα νερά του Ιονίου, σε απομονωμένες παραλίες και μακριά από το συνωστισμό του καλοκαιριού! Μία από τις τρεις καλύτερες παραλίες του κόσμου, Εγκρεμνοί, αποτελεί καθημερινό προορισμό μας!

Το Ιόνιο Πέλαγος είναι πανέμορφο, και όλα εδώ τρέχουν σε χαλαρούς και ήσυχους ρυθμούς! Επιβιβαστείτε σε μια από τις πολυήμερες κρουαζιέρες μας στη Κεφαλονιά, Ιθάκη, Παξούς, Ζάκυνθο και απολαύστε τις διακοπές σας μακριά από την πολυκοσμία και το συνωστισμό, ασφαλείς και χαλαροί! Εξερευνήστε ένα νέο είδος διακοπών, συνδυάστε θαλάσσιες βόλτες, καταπράσινα νησιά, μοναδικές τοπικές γεύσεις, και ζήστε μοναδικές στιγμές!
Η βόλτα με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος είναι πλέον μια προσιτή πολυτέλεια, με υπηρεσίες όμως πολύ υψηλού επίπεδου. Το ιστιοπλοϊκό μας σκάφος τηρεί όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής, έχουν άνετους χώρους και έμπειρο προσωπικό. Είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά σας και να σας παρέχουμε με ασφάλεια ονειρεμένες και μοναδικές εκδρομές γύρω από το νησί της Λευκάδας!

DREAM | SAIL | LIVE
Edit Page